(Her-)opening tuin bij de Burg

Datum: 03-07-2018

12:13 uur - Op vrijdag 29 juni is de volledig opgeknapte tuin bij de Burg in Nijverdal officieel geopend. Natuurlijk kon dit heugelijke feit niet ongemerkt voorbij gaan. Tussen 10.30 en 12.00 uur was er een gezellig samenzijn bij de Burg aan de Wolterskampweg 29 in Nijverdal.

 

 

Bij binnenkomst werden alle bezoekers ontvangen met een kop koffie en een plak zelfgemaakte cake uit eigen bakkerij. Rond 11.00 uur was het tijd voor de officiële opening. Hiervoor kwam wethouder Beintema speciaal langs. Na een kort praatje verrichte hij de openingshandeling samen met 2 deelnemers. Een speciaal ‘klimop-lint’ werd doorgeknipt met een heuse heggenschaar. Daarna was het tijd om te genieten van de prachtige tuin onder het genot van de door de deelnemers zelf gemaakte hapjes en drankjes. Het weer werkte ook goed mee; de zon scheen uitbundig!

 

Rond het middaguur werd het feest pas echt compleet. De pannenkoekenservice kwam langs en voor alle deelnemers was er een overheerlijke pannenkoek. Of soms wel 2 of nog meer… Het was een geslaagde opening en de tuin lag er erg mooi bij. Daar kan nog heel lang van genoten worden!

 

 

Bij de Burg krijgen volwassenen met een verstandelijke beperking en/of grote afstand tot de arbeidsmarkt alle ruimte om zich te ontwikkelen. Binnen de Burg hebben we verschillende belevingsgerichte groepen met een eigen programma en activiteiten, volledig afgestemd

op de deelnemer. Daarnaast zijn er arbeidsmatige groepen, zoals de bakkerij, catering, industrieel (inpakwerkzaamheden) en een creatieve groep. Bij alles is de wens of het talent van de deelnemer het uitgangspunt.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: