Nieuwbouw September Nijverdal bereikt hoogste punt 


Datum: 02-07-2018

14.25 uur - Op maandag 9 juli viert September Nijverdal een klein feestje. Het hoogste punt van de nieuwbouw van het pand aan de Salomonsonstraat zal bereikt worden. Na een korte periode van slopen, zijn Thuismakers, Aan de Stegge, Aedifica, Installatie-experts en Arcom nu bij de bouw tot aan de nok gekomen en dat vieren zij graag met omwonenden en andere belangstellenden.  

De viering van het hoogste punt vindt plaats op maandag 9 juli van 15.00 tot 16.00 uur aan de Salomonsonstraat 51 te Nijverdal. De vlag wordt gehesen en de aanwezigen krijgen een kijkje binnen de hekken op de bouw en een rondleiding in het woonhuis. Namens de gemeente Hellendoorn zal wethouder Jelle Beintema bij de viering aanwezig zijn. 
 
Bewoning vanaf begin 2019
De bouw van het nieuwe pand voor Wonen bij September ligt goed op schema. Vanaf begin 2019 zullen twintig ouderen met geheugenproblemen hun intrek kunnen nemen. Net als alle woonhuizen van September in Nederland wordt ook dit woonhuis gebouwd op een plaats waar het fijn wonen is. Elk huis heeft op de begane grond een gezellige ruime woonkamer en een open eetkeuken. Daar wordt met elkaar geleefd, gekookt, een spelletje gedaan of bijvoorbeeld de was gevouwen. De ingerichte woonkamer heeft altijd openslaande deuren naar tuin en terras. Gewoon, omdat elk mens het fijn vindt om de vrijheid te hebben om naar buiten te gaan als het lekker weer is. Een warm en huiselijk gevoel. 
 
Een thuisgevoel 

De appartementen bij September zijn ongeveer 30 tot 50 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. Bewoners kunnen hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is, zo vertrouwd en veilig mogelijk. Zoals thuis. 
Uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen. 
 
Werken bij September 

Op dit moment is de organisatie September druk bezig met de selectie van een leidinggevende voor het woonhuis. Deze persoon zal al op korte termijn, tijdens de bouw, in dienst komen en het huis en team van September Nijverdal verder vormgeven. Binnenkort begint ook de werving van verzorgend personeel. Heeft u nu al interesse in werken in Nijverdal? Dan komen we graag in contact met u. U kunt mailen naar Martine van Pernis – martine.vanpernis@wonenbijseptember.nl.
 
Meer over September  

Wonen bij September biedt liefdevolle, betrokken zorg aan ouderen met geheugenproblemen. September heeft als missie om door heel Nederland kleinschalige woonhuizen aan te bieden voor ouderen met geheugenproblemen waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan. Particuliere zorg, toegankelijk voor een bredere groep personen. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: