Outdoor Dressuur bij Hippisch Centrum ’t Oale Spoor

Datum: 02-07-2018

11.42 uur - Deze week op woensdag 4 en donderdag 5 juli wordt er bij Hippisch Centrum ’t Oale Spoor een Avond dressuurwedstrijd gehouden voor pony’s en paarden. Er komen ruim honderd ruiters en amazones aan de start die allemaal twee dressuurproeven rijden.

 
 
Op woensdag worden de klassen B en L verreden. De klasse B begint om 16.30 uur en de klasse L om 17.00 uur. Donderdag gaan de combinaties in de klasse M en Z van start. Deze avond start om 18.00 uur. Publiek is van harte welkom en heeft gratis toegang.
 
Dit weekend waren er weer veel verschillende wedstrijden waar leden van PSV Hertruiters te vinden waren.
Zo startte Nické Miskotte met haar pony Brouwershaven’s Leonie in Putten, waar zij streden om een felbegeerde plek in de Welshcup Finale. Zij reden in de dressuur klasse Z2 twee mooie proeven en dit resulteerde in een 1e prijs met 64,87%. En hiermee is het ticket voor de finale die in september wordt verreden binnen.
 
Berber Nijland ging met haar twee pony’s naar Heeten. Zij startte in de Bixie. Met Sunnyboy was zij eerste in de dressuur en tweede met het springen. Met Chiodi was ze tweede met de dressuur en derde met het springen.
 
Dylian Roelofs ging ook in Heeten van start in de dressuur klasse L2 met haar pony Popping’s Soraya. En met succes want zij reed twee keer naar een tweede prijs met 198 en 189 punten.
 
In de klasse M1 paarden reden Isolde Asbroek en haar paard Dalentine twee knappe proeven. Zij gingen naar huis met een eerste en een tweede prijs met 203 en 204,5 punten. Ook Liz Jannink had de smaak te pakken in Heeten. Zij won een tweede prijs met haar pony Evi in de klasse B categorie A/B.
 
Luc Eshuis ging met zijn pony Forest Fire naar Den Ham voor een springparcours. Hij sprong een mooie foutloze ronde in de klasse B categorie C en behaalde met 84,5 stijlpunten een tweede prijs. Ook Jip Ottes kwam in Den Ham aan de start in de klasse B en de klasse BB categorie C bij het springen. In de klasse BB leverde haar foutloze ronde een eerste prijs op.
 
Corinda Hutterd ging van start op het recreantenconcours in Haarle. Zij behaalde een tweede prijs met 194,5 punten.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: