Buitenconcerten Hellendoornse Harmonie

Datum: 02-07-2018

11.36 uur - Op donderdag 12 juli a.s. geeft het orkest van de Hellendoornse Harmonie een buitenconcert in de Geuren. Onder leiding van dirigent Egbert van Groningen wordt een gevarieerd programma gebracht. Zo wordt een medley gebracht van Queen en van Michel Jackson en ook filmmuziek van James Bond en Once upon a time in the West.

 
U bent allen van harte welkom in de Geuren, aanvang 20.00 uur. Toegang is gratis. 
 
Een dag later op vrijdag 13 juli as. geeft de Hellendoornse Harmonie eveneens een buitenconcert in de Geuren. Dit keer zullen de Slagwerkgroep en de Jeugdslagwerkgroep spelen onder leiding van Willem Kossink en de Samenspeelgroep onder leiding van Jan Dijsselhof. Hiermee sluit de harmonie het muzikale seizoen af. Dit concert begint om 19.00 uur. Ook hiervoor bent u van harte uitgenodigd en is de toegang gratis.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: