Milou Ekkel twee keer winst CDI Diepenbeek

Datum: 25-06-2018

11.31 uur - Tijdens CDI Diepenbeek, een internationaal concours, startte Milou Ekkel met haar paar Uvonia in de dressuur klasse Children. Hier behaalde zij een eerste prijs in de Preliminary B met een gemiddelde score van 73,269%.

 
 
Een jurylid beloonde haar gereden proef zelfs met 75%. Ook bij de Team test eiste zij de overwinning op met een mooie A-kader score van 71,026%. Dit betekende dat er twee keer het Wilhelmus werd gespeeld in het Belgische Diepenbeek.
 
Ook in Almelo werd er goed gescoord door leden van PSV Hertruiters. De hele afgelopen week waren er de Almelose Ruiterdagen voor paarden. Martin ter Haar en Frank Hosmar reden zich in de prijzen en mochten door naar de finale. Martin ter Haar bereikte de finale in de dressuur klasse B met zijn paard Juliane. Hij behaalde een vijfde prijs met 192 punten, een derde prijs met 198,5 pnt, een vierde prijs met 203 pnt en een eerste prijs met 202 pnt. In de finale belandde hij op een achtste plek met 196,5 pnt gemiddeld.
 
Frank behaalde met zijn beide paarden de finale. In de klasse Z1 met Guetta. Hij behaalde een derde prijs met 225,5 pnt, een eerste prijs met 223 pnt, een tweede prijs met 231,5 pnt, een derde prijs met 226, een tweede prijs met 226 pnt, een tweede prijs met 225,5 pnt en een eerste prijs met 228 pnt. In de finale behaalde hij met 215 pnt gemiddeld een vijfde plaats. Met Hernandez de Baian startte hij in de klasse M1. Hier behaalde hij een vierde prijs met 198,5 pnt.
 
Milan Elshof ging van start met zijn paard Iris. Hij behaalde in de klasse L1 een zesde prijs met 195,5 pnt. Isolde Asbroek reed haar paard Dalentine naar een mooie tweede prijs in de klasse M1 dressuur met 191 punten. Bradley Jansen reed met Caddington VZ in het rijstijl B springen naar een twaalfde prijs met een foutloze ronde en 66,5 stijlpunten.
 
Er was ook pony-succes te melden: Luc Eshuis ging met Forest afgelopen woensdag naar Zwolle. Hij was eerste in het B springen categorie C met 73,5 pnt voor de wijze van rijden. Noortje ten Cate reed haar eerste wedstrijd met haar nieuwe pony Sulaatik’s Sovereign J in Wezep bij de Heuvelruiters.
Ze reden twee proeven in de dressuur klasse B. En dat ging heel goed: ze behaalde een zesde prijs met 188,5 punten en een derde prijs met 206 punten. Amke Pot ging met haar pony van start in Haarle in de B dressuur categorie D/E. Zij reed met 194,5 punten naar een vierde prijs.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: