Vies worden mag op ModderDag in Hellendoorn

Datum: 22-06-2018

12.45 uur - Op zondag 1 juli doet IVN Hellendoorn-Nijverdal mee aan ModderDag. Duizenden kinderen in heel Nederland spelen in dat weekend met zand en water. Tijdens ModderDag ontdekken kinderen weer wat modder is, hoe je ermee kunt spelen en hoe leuk de natuur is.

Vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd groep 1 t/m 6 op de Natuurspeelplaats Cool Nature spelletjes doen met modder.
IVN-gidsen zullen alles in goede banen leiden.
 
Eén op de vijf Nederlandse kinderen speelt niet eens één keer per week buiten. Dat moet veranderen. Daarom doet IVN Hellendoorn-Nijverdal mee met de landelijke ModderDag. 
Maar niet alleen Nederlandse kinderen, wereldwijd zijn honderdduizenden kinderen eind juni actief bezig met natuur op International Mud Day. 
En dat is belangrijk. Wetenschappelijk is aangetoond dat buiten spelen in de natuur de ontwikkeling van kinderen enorm stimuleert. 
 
Informatie: doriebruggeman@hotmail.com
 
Natuurspeelplaats Cool Nature is te vinden naast ijsfabriek Ben en Jerry’s, Reggeweg 15, 7447 AN Hellendoorn.
Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.
Opgeven is niet nodig.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: