‘C’est la Vie’ draait bij ZINema Filmhuis

Datum: 19-06-2018

12.53 uur - ‘C’est la Vie’, een kluchtige komedie uit het leven van de ervaren cateraar Max, die de ontluikende chaos op een deftige bruiloft in een 17e-eeuws kasteel tevergeefs probeert te temperen. Dat is wat u kunt verwachten op dinsdag 26 juni bij ZINema, de laatste filmhuisfilm van het seizoen 2017-2018. 



 
Ervaren cateraar

Max runt al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft zodoende honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e -eeuws kasteel. Max heeft alle ingrediënten geregeld om het feest tot een succes te maken.
 
Tegenslagen

Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Zo sombert de fotograaf over de gasten met hun telefooncamera’s, blijkt de bruid een verwend nest te zijn en ontbreekt het de vervangende zanger aan de bestelde elegantie. Lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?
 
Kaarten reserveren

Kaarten voor deze filmhuisfilm zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.

 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: