Marilyn Roelofs en Malika Elshof in finale Almelose Ruiterdagen

Datum: 18-06-2018

11.16 uur - Dit weekend waren de Almelose Ruiterdagen voor pony’s. Vanuit heel Nederland kwamen de ruiters en amazones met hun pony’s om mee te doen aan dit evenement. Ook leden van PSV Hertruiters kwamen aan de start en kwamen met erelinten thuis. Marilyn Roelofs en Malika Elshof wisten de finale te bereiken die zondag werd verreden.

Marilyn Roelofs startte met haar pony Hoppenhof’s Yentle in de dressuur klasse M2. Zij behaalde een tweede prijs (204 punten), een vierde prijs (197,5) en een zesde prijs (199,5) en wist hiermee de klasse M finale te bereiken. Hier belandde ze op een mooie achtste plaats.
 
Malika Elshof was de afgelopen weken al goed op dreef met haar pony Silver King. Zij ging van start in het springen klasse B categorie D/E. Van de ruim 80 starts wist zij als 14e de finale te bereiken met een achtste prijs in de stijlrubriek en een tiende plaats in het tweefasen parcours. Hier wisten de deelnemers het heel spannend te maken en was het verschil soms een honderdste van een seconde. Het parcours in de finale was pittig en hier liepen Malika en King helaas een foutje op zodat een hoge klassering uitbleef.
 
Er waren nog meer prijswinnaars:
Dylian Roelofs startte met haar pony Poppings Soraya in Almelo in de klasse L2 categorie D/E. Hier behaalde zij een eerste prijs met 198 punten. Marit Berkhof ging van start in Staphorst. Met haar paard Beretta O Gerden behaalde ze een eerste prijs in de dressuur klasse B met 196,5 punten.
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: