SAMEN 35 jaar PAJOKO

Datum: 18-06-2018

10.58 uur - Dat is het thema van Pajoko tijdens het jubileumjaar. Wij vieren dit jaar namelijk het 35-jarig jubileum van ons koor. Deze bijzondere mijlpaal willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Pajoko heeft gekozen om dit jubileum SAMEN met iedereen te vieren. Er worden diverse activiteiten georganiseerd gedurende dit jubileumjaar.

 
 
 
We trappen af op zaterdag 14 juli om 19.00 uur met een jubileumviering in de St. Sebastianuskerk aan de Bibenstraat in Hellendoorn met als thema: Wij- en-Zij, Samen!
We hopen op heel veel belangstelling bij deze viering en we nodigen je dan ook van harte uit om deze viering SAMEN met ons te vieren.
Wil je echt ervaren hoe het is als koorlid, wil je proeven van de unieke sfeer binnen ons prachtige koor, dan dagen wij je van harte uit om SAMEN met ons een vierstemmig lied in te studeren. We stellen hiervoor twee repetitiemomenten beschikbaar. Namelijk maandag 2 en 9 juli van 19.45 – 20.25 uur in de St. Sebastianuskerk te Hellendoorn. Opgave is niet nodig, aanwezigheid bij beide repetities wel!
Wil je graag meedoen met een muziekinstrument SAMEN met ons combo dan horen we dat graag. Wij zorgen ervoor dat je de muziek vooraf toegestuurd krijgt. Hiervoor kun je je opgeveven via pajoko@live.nl 
 
Op zondagmiddag 16 september zal de volgende jubileumactiviteit plaatsvinden. Reserveer deze datum alvast in de agenda. Het zal een middag zijn voor het hele gezin, waarbij je op een fantastische (buiten) locatie naar hartenlust en uit volle borst met ons mee kunt zingen. Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door de DorpsRaad Hellendoorn.
Meer informatie over deze middag volgt binnenkort.
 
Graag tot ziens bij de extra repetities op 2 en 9 juli of bij de jubileumviering op 14 juli.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: