Lochsprinters Clubcross

Datum: 17-06-2018

10.25 uur - Een thuiswedstrijd voor onze Lochsprinters. Onder gemoedelijke omstandigheden werd zaterdag de Clubcross verreden. Perfecte weersomstandigheden om deze vriendschappelijke wedstrijd te houden en zeker om deze af te kunnen sluiten met een gezellige barbecue!

 
Nadat iedereen heerlijk heeft kunnen uitslapen, begon de training vandaag om 13.30 uur. De wedstrijd stond gepland om 14.00 uur, maar vanwege het afzwemmen van een van de jeugdige rijders zijn we een tikkeltje later gestart.
 
De jongens en meisjes werden deze dag bij elkaar ingedeeld en ook sommige leeftijdscategorieën werden samengevoegd. Gelukkig werd elke categorie wel afzonderlijk geclassificeerd én was er voor elke individuele rijder een beker te verdienen.
De jongste rijders mochten van start gaan. Alsof het een wereldbekerwedstrijd was werden de pedalen rond getrapt. De jongens en meisjes van 4,5 en 6 fietsten samen hun manches.
 
De EHBO hield het verdacht rustig vandaag. Alle rijders bleven keurig in het zadel.
 
Bij de jongens en meisjes van 8 en 9 werd er tussen Sem Borkent en Kenzi Sasbrink fanatiek gestreden om de tweede plek, terwijl Kevin JansenofLorkeers consequent op een eerste plek bleef fietsen.
De race erna was voor de jongens en meisjes 9, 10 en 11 en ook hier werd in de drie manches om het tweede en derde plekje gevochten tussen Lars JansenofLorkeers en Laure Gottemaker, waar in deze race Dean KleenScholten het voortouw nam.
 
Liam JansenofLorkeers fietste een sterke race en eindigde bij de jongens en meisjes van 11, 12 en 13 op een mooie eerste plaats.
Nathan Damsteeg streed dapper mee met de jongens en meisjes van 12, 13 en 14, maar werd na de wedstrijd dus wel apart geclassificeerd. Dit leverde hem ook een mooie eerste plek op. De nummers 1, 2 en 3 van de 13 en 14-jarigen stonden hun positie in de manches niet af.
 
Bij de 15 en 16-jarigen en bij de cruisers werd in hun categorie de strijd tussen 2 heren gestreden. De nummers 2 deden elks hun stinkende best om toch ook als eerste te eindigen, maar de volgorde bleef in alle 3 manches hetzelfde.
Er werd besloten om toch een vierde manche te rijden, waarna de prijsuitreiking ( met voor alle rijders een beker!) kon gaan plaatsvinden:
 
5 jaar:
Lana JansenofLorkeers 1
Owen JansenofLorkeers 2
 
6 jaar:
Kim van Gemert 1
 
7 jaar:
Julie KleenScholten 1
Lars ter Keurs 2
Amy van de Riet 3
Jelle Schrooten 4
 
8 jaar:
Milan Willemsen 1
 
9 jaar:
Kevin JansenofLorkeers 1
Kenzi Sasbrink 2
Sem Borkent 3
Branco Sasbrink 4
Yannick Damsteeg 5
Iris Heijink 6
 
10 jaar:
Dean KleenScholten 1
Laure Gottemaker 2
Lars JansenofLorkeers 3
Lisa van Silfhout 4
Lukas Zwiers 5
 
11 jaar:
Liam JansenofLorkeers 1
Lars Timmer 2
Tim Scharphof 3
Tijs Laing 4
Stijn Brink 5
Joshua van Poll 6
 
12 jaar:
Nathan Damsteeg 1
 
13 jaar:
Emiel Ravenshorst 1
Wouter van Os 2
Thico Sasbrink 3
Niek Borkent 4
Niels Pleizier 5
 
15 jaar:
Renzo Sasbrink 1
Sven van Petersen 2
 
Cruisers:
Dave van Gemert 1
Anthony JansenofLorkeers 2
 
Na afloop van deze spannende wedstrijd kon een ieder zich te goed doen aan een goed verzorgde barbecue, terwijl de jeugdige rijders onder ons nog niet moegestreden bleken en er een fanatiek spelletje voetbal op lieten volgen.
Dank aan de organisatie. Het was weer een geslaagde en gezellige “Barbecue-Clubcross”
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: