Vooraankondiging - Reggestreek Wandel4daagse

Datum: 16-06-2018

14:06 uur - Wandel mee tijdens de wandel4daagse door de Reggestreek van 27 t/m 30 juni. De streek rondom het riviertje de Regge heeft alles wat je zoekt. Mooie natuurgebieden, historische dorpjes en aantrekkelijke winkelkernen. Maak een verblijf zo comfortabel als je zelf wilt en wandel gezellig mee langs de mooiste plekjes in de omgeving. 

 

 

Dagelijks kan je starten tussen 9.00 en 10.00 uur vanaf Vakantiepark Molke in Zuna voor een tocht van 10, 20 en op vrijdag ook 30 km.  Vier dagen op pad vanuit één uitvalsbasis èn elke dag een andere route wandelen! Een ideale manier om de omgeving te verkennen en contacten te leggen met medewandelaars. Onderweg is er volop gelegenheid en kun je van alles ondernemen en bekijken. Kun je niet alle dagen meedoen, geen punt. Het is ook mogelijk om per dag deel te nemen. 

 

Uniek is de mogelijkheid om te wandelen met GPS. Heb jezelf geen GPS, maar wil je dit een keer proberen, dan kun je gratis een GPS lenen bij Waypoint in Notter. Waypoint is dé vrijetijdsnavigatie specialist voor fietsers, wandelaars en motorrijders.

 

Uiteraard kun je in de Reggestreek prima overnachten op fraaie campings, bungalowparken of in een luxe Reggehooiberg

 

Wil je meer informatie of inschrijven voor de Reggestreek Wandelvierdaagse? Kijk dan op www.reggestreekwandelvierdaagse.nl

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: