Anja Reijnders uit Nijverdal presenteert haar nieuwe boek 'Hondenmens'

Datum: 16-06-2018

13.20 uur - Anja Reijnders uit Nijverdal presenteerde gisteravond bij Pets Place in Nijverdal haar nieuwe boek met de titel HONDENMENS en het onderwerp is: Wat iedereen zou moeten weten over honden, mensen en communicatie. Voor een prettige en respectvolle samenleving.

Anja: "Ik heb dit boek geschreven omdat ik in het openbaar zoveel situaties tegenkwam waarbij ik dacht: Dit kan anders, beter en met meer respect. Er is zoveel miscommunicatie en onbegrip van mensen onderling en we gaan dan ook nog eens voorbij aan de behoefte van onze trouwe viervoeter. Er is dus op dit vlak nog heel veel winst te behalen.
Ook ten opzichte van hulp- en therapiehonden, is er nog veel onwetendheid.
 
Daarom dit boek, met simpele standaard regels waar je op kan letten. Met veel voorbeelden uit de praktijk en met prachtige ervaringsverhalen van deskundigen zoals; diverse dierenartsen, mensen die werken met hulp- en therapiehonden en nog veel meer.
 
Ook is er aandacht voor kinderen en honden, het aanschaffen van een pup of oudere hond en de lichaamstaal van honden worden simpel en duidelijk uitgelegd. Ik beschrijf mijn bijzondere band met onze teef Zena en in het laatste hoofdstuk vind je tips en tricks.
 
De illustraties, getekend door Jan Koster uit Rijssen, dragen bij aan een duidelijk beeld en maken het boek tot een mooi geheel."
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 16-06-2018

X: Kijk uit! Y: Wat? X: Gaus blaft! Y: ? Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: