Grote Modelvliegshow op 23 en 24 juni

Datum: 15-06-2018

8.24 uur - De Model Vliegclub Nijverdal (MVN) zal op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni 2018 wederom een internationale Vliegshow houden op haar modelvliegterrein aan de Tempelweg 1 in Hulsen / Nijverdal. Tijdens deze dagen zal een groot aantal piloten u laten genieten van de meest uiteenlopende modelvliegtuigen. De topvliegers komen uit vele landen, waar we soms ook een uitwisselingsprogramma mee hebben.

Onder andere zullen er diverse model-straalvliegtuigen te zien zijn. En wat te denken van ongelofelijke stunts met een model helikopter? Kleine en grote zwevers, wel tot 6 à 8 meter spanwijdte, zullen naar boven getrokken worden. Maar ook heel veel elektro toestellen, van piepklein tot heel snel en alles wat maar kan vliegen. 
Snoepjes droppen voor de kinderen staat ook op het programma. En wat te denken van een vossenjacht in de lucht?
 
Ook de nieuwste technieken op het gebied van elektro-vliegen, afstand besturing, drones en wat er allemaal al mogelijk is op elektronica gebied zal er getoond worden. Klein en zeer snel. Kom eens zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. De ontwikkelingen op dat gebied gaan razend snel. 
 
Leren vliegen? Kom eens bij ons kijken om het modelvliegen te proeven. Bij ons krijgt u als lid gratis vlieglessen. Daarbij maken we ook gebruik van modelvlieg simulatoren. 
Kortom een gezellig dagje vliegtuigen aanschouwen. Er is een tent met een catering waar u uw natje en droogje kan bestellen en nuttigen. Ook zullen er nog wat modelbouw verkoop stands aanwezig zijn. 
 
Tijden:
-Zaterdag 23 juni 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur.
-Zondag   24 juni 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur.
 
Toegang gratis,  parkeren gratis.
Voor nadere gegevens over de VLIEGSHOW kunt u ook onze website bezoeken. Dat is: www.modelvliegclubnijverdal.nl
 
 
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: