Bijeenkomst Alzheimercafe Hellendoorn/Nijverdal

Datum: 14-06-2018

7.45 uur - Het Alzheimercafé Hellendoorn/Nijverdal houdt haar volgende bijeenkomst op woensdag 27 juni 2018 in “Café de GEZELLIGEIT”,  Bibenstraat 40 in  Hellendoorn. Aanvang 19.30 uur.

 
Tijdens al weer het laatste Alzheimercafé vóór de vakantie, staat op 27 juni de rol van de casemanager dementie en de kennisdrager dementie centraal. Janny Melenboer en Saskia Nijzink vervullen zelf de rol van casemanager/kennisdrager en zullen vanuit hun ervaring als vaste aanspreekpunten toelichting geven op het gehele proces waarin zij de steun voor de cliënt én mantelzorger zijn in een wereld waarin u liever niet terecht wilt komen.
 
Op deze avond geven zij u hierover meer uitleg en ook wie er recht heeft op deze begeleiding en steun. Uiteraard zullen beiden deze avond ook een vraagbaak zijn voor al uw vragen rondom de dementiezorg.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: