Genieten van Nieuwe Haring

Datum: 13-06-2018

14.09 uur - Het is inmiddels een goede traditie van de Stichting Bruisend Nijverdal (S.E.N.) in samenwerking met Jaco Zwaan van Zeevishandel Zwaan: De bewoners van de verzorgingstehuizen in Hellendoorn en Nijverdal kregen vanmorgen nieuwe haring op hun bordje, zodra het haringseizoen is begonnen. 

 
 
De vissen werden gratis aangeboden door Jaco Zwaan uit Spakenburg die wekelijks is te vinden op de markt in Nijverdal. Bij het uitdelen van ettelijke honderden haringen werden de medewerkers van de verzorgingstehuizen geholpen door vrijwilligers van Bruisend Nijverdal. 
 
Bewoners van de verzorgingstehuizen lieten zich deze lekkernij maar wat lekker smaken. Sommigen lieten de vis op de traditionele manier in hun keel glijden, anderen aten de vis van een bordje. “Deze maatjesdag blijft een leuke en dankbare traditie.”
 
Foto's Bert Wolbers
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: