‘Muziekkring Hellendoorn’ heet voortaan ‘Muziek onder de Trap’

Datum: 12-06-2018

9.45 uur - Muziekkring Hellendoorn krijgt met ingang van 28 juni, de datum van het laatste concert in de reeks 2017-2018, een nieuwe naam en een nieuwe website: ‘Muziek onder de Trap’ (www.muziekonderdetrap.nl).  ‘Hoe kan het ook eigenlijk anders: de klassieke concerten die we organiseren onder de naam ‘Muziek onder de Trap’ zijn in de regio inmiddels een begrip geworden.

 
Er wordt dan ook bijna niet meer gesproken over Muziekkring Hellendoorn. We hebben daarom besloten, om die naam niet meer te gebruiken. Vanaf heden is de naam van de werkgroep dezelfde, als die van de concertlocatie: ‘Muziek onder de Trap’, aldus voorman Ben Völkers. 
 

Unieke concertlocatie
De naam ‘Muziek onder de Trap’  is ontleend aan de unieke concertlocatie onder de majestueuze trap in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur. ‘Regelmatig krijgen we van klassieke musici te horen, dat ze graag in deze mooie hal spelen vanwege de prachtige akoestiek. Daar zijn we uiteraard blij mee’, vertelt Völkers enthousiast. 
 
Eensgezind met ZINiN

Boven dit persbericht vindt u het nieuwe logo. De kleurstelling is aangepast aan die van het ZINiN Theater. Hier is ook bewust voor gekozen, omdat de medewerking die we van ZINiN krijgen bijzonder goed verloopt. 

De nieuwe website www.muziekonderdetrap.nl komt medio juni online.
 
Leden werkgroep Muziek onder de Trap

De werkgroep ‘Muziek onder de Trap’ bestaat uit Margret Langenbrinck, Anouk de Jong, Jan Nijmeijer, Uwe Widow en Ben Völkers en wordt vanuit ZINiN ondersteund door Barbara Plaggenmarsch (oud bestuurslid). Zij verzorgt de PR.
Derek Fosberry heeft tot op heden de (oude) website bijgehouden. De nieuwe site zal worden bijgehouden door Jan Nijmeijer.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: