What's new in Daarle: 'n Bos Food & Drinks Festival

Datum: 11-06-2018

15:24 uur - Zo langzamerhand kan het aftellen beginnen! Op zaterdag 23 juni 2018, in het knusse dennenbos aan de Haarweg in Daarle, vindt het 'n Bos Food & Drinks Festival voor het eerst plaats. Dit bos zal van 14.00 tot 21.00 uur geheel in festivalstijl aangekleed zijn. Het evenement 'N BOS FOOD & DRINKS FESTIVAL wordt georganiseerd door ondernemingen 'n Zich en ASociaal zijn. Food, drinks, lifestyle products, music en dance staan centraal.  

 

 

 

Groots in klein zijn

In het knusse bos hoopt de organisatie een sfeervol, betaalbaar en onvergetelijk festival neer te kunnen zetten. Op de open plekken die hier en daar te vinden zijn in het bos worden zitplekken gecreëerd waar bezoekers kunnen smullen van al het lekkers dat de foodtruckers en food standhouders te bieden hebben. 

 

Gevarieerd aanbod food

Ontdek al wandelend het gevarieerde aanbod van food. Alvorens is het mogelijk even te blijven staan voor de Commer Pb2500 truck uit 1969 waaruit diverse soorten vers bereide koffies geserveerd worden.Caribisch food als starter kan een goede keuze zijn. Eenmaal aangekomen bij de BBQ area, wordt vol passie en enthousiasme vlees in American Style op een gave Smoker/BBQ bereid. Liefhebbers van kip kunnen de maag vullen bij de opvallende Dodge W200 truck uit 1977. Met name Indisch eten is vanuit deze truck te verkrijgen. Genieten van een biertje, wijn of fris kan bij het speciaal aangelegde terras. Voor 'de kleintjes' is er een exclusieve ranjabar, ook kunnen ze snoepen van overheerlijke pannenkoeken (uiteraard mag/kan iedereen hiervan snoepen, ongeacht leeftijd). Als desserts staan zuiveltoetjes, zoals hangop en vanillevla, en ijs op het menu. 

 

Vermaak voor jong & oud

Bezoekers kunnen hun hart ophalen aan hebberigmakende, mooi uitgestalde (lifestyle) producten van lokale ondernemers. Daarnaast kunnen de kleintjes meedoen aan een speurtocht, kleuren, spelen in het bos en/of relaxen in een hangmat. Om 16.30 en 18.00 uur staan er streetdance demo's gepland. Verder is er overal in het bos muziek op de achtergrond te horen. In de avonduren zal er rondom een knisperend kampvuur gitaar worden gespeeld, akoestisch. Hierdoor probeert de organisatie het festival een subtiele muzikale omlijsting mee te kunnen geven. 

 

Gratis entree

Om het festival toegankelijk te maken, is het bos aan de Haarweg 1S in Daarle gratis te betreden en zijn er geen parkeerkosten. Voor meer informatie en de laatste nieuwtjes rondom 'n Bos Food & Drinks Festival verwijst de organisatie naar de Facebookpagina van het festival.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: