Jaarlijkse penalty bokaal scheidsrechtervereniging Nijverdal en Omstreken

Datum: 11-06-2018

15:22 uur - Op vrijdagavond 8 juni heeft het jaarlijkse Makelaardij Krikken penalty bokaal van SNO plaatsgevonden.Voorzitter Maurice Paarhuis had een bijzonder woord van welkom voor onze erevoorzitter (dhr. Spenkelink) en de sponsor van heden avond (Makelaardij Krikken). Beide heren mochten de eerste strafschoppen van de avond schieten. De keepers van heden avond kwamen beiden uit Gramsbergen, namelijk Rolf Timmer en Thomas Bekman.

 

De deelnemende verenigingen bestonden dit jaar uit: SVVN, De Zweef, SV Haarle, SDOL en SP Daarle. Alle teams bestonden uit (vrouwelijke) spelers in de leeftijdscategorieën U15, U13, U11 en U09.

Gedurende het eerste gedeelte van de avond stonden de teamprestaties centraal. Alle deelnemers mochten 2 strafschoppen nemen. Op beide doelmannen werd een strafschop genomen. De einduitslag van de teamprestaties zag er als volgt uit:

1e plaats de Zweef met 12 treffers

2e plaats SVVN met 11 treffers

3e plaats SV Haarle met 10 treffers

4e plaats SDOL met 9 treffers

5e plaats SP Daarle met 8 treffers

Gedurende het tweede gedeelte van de avond stonden de individuele prestaties centraal. Allereerst was er een tussenronde tussen de spelers welke bij de groepsronde het slechtste hadden gepresteerd. De overgebleven 4 spelers per leeftijdscategorie mochten daarna onderling uitmaken wie de beste penalty nemer van de gemeente Hellendoorn is. De individuele winnaars zijn respectievelijk:

JO 11 Isa Lugtenberg van SDOL

JO 13 Fabian Linnartz van SV Haarle

JO 15 Mik de Ruiter van SV Haarle

JO 17 Tygo Fliek van SVVN

De diverse bijbehorende prijzen werden overhandigt door onze erevoorzitter Herman Spenkelink, nadat onze voorzitter Maurice Paarhuis de keepers en de organisatie had bedankt voor hun inzet.

Een sportieve groet

De Technische Commissie

Stan Endeman

Maikel van Munster

Wim van der Velde

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: