Successen voor Hertruiters

Datum: 11-06-2018

8.23 uur - Ook dit weekend gingen leden van PSV Hertruiters naar verschillende wedstrijden. Zo ging Malika Elshof met haar pony Silver King naar Exloo voor een springwedstrijd. Ze reed mooie foutloze parcoursen in de klasse BB en B categorie D/E en behaalde in beide klassen de eerste prijs.

 
 
Ook in Zwolle sprong Silver King naar een eerste plaats in de klasse BB met maar liefst 81 punten voor stijl. Marit Berkhof ging met haar paard Baretta O naar Mariënheem. Ze behaalde in de  B dressuur twee keer een eerste prijs met 205.5 en 207.5 punten.
 
Jip Ottes reed op 9 juni een springconcours in Ommen met haar pony History river of horatio. Ze behaalde in de klasse BB een eerste prijs. Ze kreeg als extra prijs een mooie statiedeken aangeboden. Isolde Asbroek behaalde ook een mooi resultaat in Ommen. Zij reed haar paard Dalentine naar een eerste plaats in de klasse M1 met 212 punten.
 
Marjolein Toeters sloot de klasse B dressuur mooi af met een eerste prijs en 216 punten en een derde prijs en 196,5 punten.  Dylian Roelofs maakte met Poppings Soraya haar debuut in de L2. Dit ging heel goed: ze behaalde een eerste en een tweede prijs met 204,5 en 202,5 punten. Marilyn Roelofs won twee keer de tweede prijs in de M2 dressuur met haar pony Hoppenhof’s Yentle met 196 en 197,5 punten.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: