7 medailles bij Overijsselse zwemkampioenschappen lange baan

Datum: 10-06-2018

16.24 uur - Tijdens de Overijsselse zwemkampioenschappen, die zaterdag en zondag 26 en 27 mei en zaterdag en zondag 2 en 3 juni in het Twentebad in Hengelo werden georganiseerd, hebben de zwemmers van Z&PC Het Ravijn weer aansprekende resultaten weten neer te zetten. Maar liefst 7 medailles konden mee naar Nijverdal worden genomen.

 
 
 
Lieke de Groot heeft brons beaald op de 200 meter rugslag. Mia de Vente heeft zilver behaald op de 200 meter vlinderslag. Iris Timmermans heeft goud behaald op de 400 meter vrije slag, zilver op de 100 en 200 meter vrije slag en 50 vlinderslag en brons op de 50 meter vrije slag.
 
Naast deze medailles hebben ook Pien Gorter, Dana Kuipers, Marijn Heetkamp, Jolieke van de Berg en Romee Veldhuis mooie pr’s weten te behalen. Hele mooie resultaten waar iedereen trots op mag zijn! Zeker als je nagaat dat de meeste zwemmers van deze leeftijd het dubbele aantal uren (of meer) traint ten opzichte van de Ravijn-zwemmers.  Iris Timmermans heeft zelfs enkele limieten behaald, zodat ze 15 t/m 17 juni mee mag doen aan de NJJK lange baan te Eindhoven op de 50, 100 en 200 meter vrije slag.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: