"De Geit zingt Hazes" op zaterdag 30 juni

Datum: 06-06-2018

18.13 uur - Op de geboortedag van André Hazes ( 30 juni) viert Café "In de Gauwe Geit" in Nijverdal het leven van Hazes en worden de bekende hits van hem gezongen. Het idee van de organisatie is ontstaan uit liefde voor dezelfde muziek en dat heeft geresulteerd in de thema avond "De Geit zingt Hazes"  Deze avond wordt georganiseerd op zaterdag 30 juni a.s.

 
 
 
 
Gert, uitbater van het gezellige café "in de Gauwe Geit" aan de Joncheerelaan in Nijverdal geeft aan liefhebber te zijn van de muziek van André Hazes. Zelf gaat ie, als het even kan, graag naar het jaarlijkse evenement Holland zingt Hazes.
Op een welbekende gezellige donderdagavond wordt samen met wat stamgasten dan ook regelmatig afgesloten met een paar goeie klassiekers van de man die Heineken echt op de kaart heeft gezet.
Na een paar van deze avonden waarbij uit volle borst met Hazes' meezingers werd meegezongen ontstond het idee om een avond te organiseren waar de bekende Hazes liedjes meegezongen kunnen worden onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Met 30 juni nog voor de deur (de geboorte dag van André Hazes) welke dag dit jaar ook nog eens op een zaterdag valt, was er geen houden meer aan is  "De Geit zingt Hazes" geboren aan het schap van café "in de Gauwe Geit"!
 
Aanstaande zaterdag 30 juni is het dan zover "De geit zingt Hazes", aanvang 21.30 uur met optredens van niemand minder dan Nick Brinkhuis en Dennis van Dam maar hopelijk ook met optredens van jou! (Karaoke). De Kaartverkoop start vrijdag 8 juni a.s. dus wees er snel bij want er is helaas maar plek voor 100 man! Kaarten kosten € 7,50 p.p. en op = op
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 07-06-2018

Dat is beter dan andersom. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: