Strongmanrun gaat 50 mannen/vrouwen begeleiden en trainen

Datum: 06-06-2018

17.35 uur - De StrongmanRun is de moeder aller obstakelruns. Een uitdaging die speciale krachten in je losmaakt en zorgt voor een onvergetelijke mentale overwinning op jezelf. De StrongmanRun is een obstakelrun die het uiterste vraagt, maar ook het meeste teruggeeft.

 
 
BECOME A STRONG(WO)MAN
Heb jij altijd al gedroomd om de StrongmanRun te lopen? Maar zie je er tegenop om alleen te gaan trainen of weet je niet waar je moet beginnen? Dan is dit je kans! Doe mee aan het Strong(wo)man-programma! Deze zomer gaat een professioneel team van trainers, 50 mannen/vrouwen begeleiden naar hun StrongmanRun doel.
 
WINNAARS HEBBEN EEN PLAN, VERLIEZERS EEN EXCUUS
Er wordt een uitgebreid plan opgesteld om je in 50 dagen klaar te stomen voor jouw persoonlijke StrongmanRun doel. Je kan kiezen uit 7KM, 12KM en 21KM. Of je nu gaat voor de snelste tijd of het uitlopen van de run, maakt niet uit. Je uiteindelijke doel wordt definitief met je persoonlijke coach afgestemd. Vervolgens ga je met je eigen trainingsschema aan de slag en zijn er verschillende intervisiemomenten en gezamenlijke trainingen. 50 dagen later ben jij de strong(wo)man waar je op hoopte en verschijn je vol vertrouwen aan de start!
 
KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP DE WEBSITE:
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: