Spannende ontknoping toernooi BC Reflex

Datum: 04-06-2018

11.32 uur - In de afgelopen periode heeft B.C. Reflex haar jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. In diverse categorieën, zowel recreatief alsmede op competitie niveau, speelden de badmintonners van Reflex in de sporthal aan het Kuperserf om de eer van de alom gewilde “Bert Burer Bokaal” en de rangschikking in de competitieteams voor het komende seizoen.  

 
Daarbij kregen diverse nieuwe leden de kans te laten zien wat ze in hun mars hebben en het veroveren van een goede uitgangspositie in de “pikorde” van de kleedkamer. Met andere woorden, er stond veel op het spel voor de nieuwelingen en de gevestigde orde en dat was te merken in de soms verrassende uitslagen op de velden.
 
De Heren senioren strijd kende ook ditmaal een zeer verrassend verloop met vooraf een ongewisse uitslag.Door de komst van een oudgediende binnen de gelederen van Reflex, Ismaël Wind, kon de hegemonie van Frank Nitert wel eens worden doorbroken. 
In de voorronden moest Ismaël Wind noodgedwongen in de strijd tegen Frank Nitert opgegeven, maar in de kruisfinale kwamen beide heren elkaar wederom tegen, waarbij Frank Nitert in een duivelse driesetter aan het langste eind trok en zich wederom als de clubkampioen van BC Reflex mocht laten huldigen. 
Harry Pekkeriet wist beslag te leggen op het brons, ten kostte van Dick Slatius. Pek en veren werd zijn deel.
 
Bij de Dames senioren wist Corinne Strikker “het goud” naar zich toe te trekken ten kostte van Ireen Endeman.
Bij de Heren recreanten wist eindelijk Erik Slooyer zijn talent en mentaliteit te etaleren door een 1e plek te veroveren.
Remco Bartelink werd verdienstelijk 2e en Harold Bronsvoort legde beslag op de 3e plek.
 
Bij de Dames recreanten was Nathalie Hallink dit jaar weer de sterkste.
Willemijn van Asselt werd hierbij 2e, een copie van de uitslag van vorig jaar.
Bij de jeugd werd gestreden in verschillende categorieen, daarbij werden Ramon Braker, Michelle Kuipers en Joy Rekers 1e , elk op hun niveau .
Maartje van de Burg, Silvie van Wijnkoop en Daphne Ligtenberg moesten genoegen nemen met een 2e plek. 
Lalah Naseay, Maury Hogenkamp en Maaike Sprenkelink waren goed voor een 3e plaats.
 
Overige uitslagen en foto’s zijn te bewonderen op www.bcreflex.nl.
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: