NKC’51 heeft de laatste wedstrijd van het seizoen met 19-20 verloren van Rigtersbleek

Datum: 04-06-2018

11:24 uur - Zaterdag 2 juni stond de laatste competitiewedstrijd op het programma. NKC’51 speelt al weken nergens meer om en had de laatste drie wedstrijden verloren. De oorzaak hiervoor lag met name in het feit dat de ploeg steeds maar met de helft van de normale basisspelers speelde. Zaterdag waren de Nijverdallers met 6 vaste spelers redelijk compleet. De wedstrijd stond in het teken van het afscheid van Anne-Mink ter Harmsel en Nils Brok. Beide stoppen na jarenlange trouwe dienst en NKC’51 was erop gebrand om hen en zichzelf een passend afscheid te geven. 

 

 

Het begin verliep aan beide kanten scorend erg moeizaam. Na 10 minuten stond er slechts en 3-1 tussenstand op het scorebord. De ploeg van de ook afscheid nemende Harm Jan Smit had moeite met de lengte van de twee lange heren van Rigtersbleek. Verder speelde de tegenstander de hele wedstrijd op en soms over de rand van het toelaatbare. De scheidsrechter had zodoende nog een lastige middag. 

De rust werd bereikt bij een 9-10 stand. 

 

Ok in de tweede heft ging het gelijk op. Ter Harmsel en Brok konden beide na een doelpunt een passende publiekswissel krijgen. Helaas scoorde Rigtersbleek daarna nog driemaal en helaas wist NKC’51 de korf niet meer te vinden. De Nijverdalse ploeg sluit de competitie af in de middenmoot.

 

Na de wedstrijd werd afscheid genomen van, naast Ter Harmsel en Brok, nog vier spelers uit de selectie (Esther Lesscher, Nienke Dollekamp, Rick Somberg en Youri Meerwijk) en van de beide trainers Harm Jan Smit en Wout Boshoeve. Enkele weken eerder was er al afscheid genomen van speelster Lisanne Verheij, die de laatste wedstrijd niet aanwezig kon zijn. 

In augustus zal NKC’51 met een verjongde selectie starten met de voorbereiding op het nieuwe seizoen onder leiding van de nieuwe trainer Gert Schorn.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: