Fit aan de start voor de City Run Nijverdal

Datum: 01-06-2018

12:05 uur - Fit aan de start verschijnen op 23 september a.s. tijdens de CITY RUN NIJVERDAL? Wil je graag meedoen en heb je nog niet eerder hardgelopen of is het lang geleden? Alleen of samen met een vriend of vriendin, collega of met je bedrijf? Neem dan deel aan deze hardloopclinic.

De bedoeling van deze clinic is om op een verantwoorde wijze en aan de hand van een beproefd schema voor beginnende hardlopers, stapje voor stapje op gaat bouwen naar een half uur hardlopen aan één stuk zodat je kunt deelnemen aan de 5 kilometer tijdens de 2de City Run Nijverdal op 23 september a.s.! Deze clinic wordt verzorgd door ZorgSaam Lopers Company uit Hellendoorn en dit is het adres voor hardlooptrainingen, speciaal voor beginnende of herstartende hardlopers. 

De clinic start op woensdag 13 juni a.s. om 20.15 uur (vanaf 11 juli starten de lessen om 19.00 uur) en zal bestaan uit 10 lessen. Er wordt dan 7  weken achter elkaar getraind onder de leiding van hardlooptrainer Bertus van Elburg en hierna volgt een periode van 5 weken (de maand augustus) waarin er geen gezamenlijke training is i.v.m. de vakanties maar waarin je zelf je schema verder voortzet. Vanaf 5 september starten dan weer de gezamenlijke trainingen en wordt er in de volgende 3 weken gewerkt naar het einddoel de City Run van Nijverdal! Wil je meer info? Kijk op www.zorgaamloperscompany.nl

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: