Muzikanten gezocht!

Datum: 22-05-2018

9.03 uur - Om aan alle aanvragen voor optredens te kunnen voldoen zijn wij, dweilorkest de Trotwaarbent uit Nijverdal, op zoek naar muzikanten. Wij zijn vooral op zoek naar een ervaren trombonist, maar ook andere ervaren blazers en slagwerkers zijn van harte welkom. (trompet, bariton, sousafoon, percussie)

Wie zijn wij?
Dweilorkest de Trotwaarbent is een groep enthousiaste muzikanten bij wie gezelligheid hoog in het vaandel staat. Wij zijn begin jaren '90 opgericht onder de naam de Borrelnootjes. De naam Borrelnootjes werd echter al snel gewijzigd in Trotwaarbent, de Nederlandse “vertaling” van trottoirband. Na eerst onder de vleugels van muziekvereniging Advendo uit Nijverdal te hebben gespeeld, zijn we sinds 1998 een zelfstandige stichting. 

Wij spelen een breed repertoire dat bekend is bij het grote publiek, van klassiek tot pop, van Nederlandstalig tot schlagers en van muziek uit de jaren '60 tot heden en verzorgen optredens tijdens bedrijfsfeesten, familiefeesten, bruiloften, verjaardagen, (sport)evenementen, etc., etc.

Onze repetitie is wekelijks op dinsdagavond in Nijverdal.
 
Geïnteresseerd of wil je meer informatie? Mail ons! info@trotwaarbent.nl.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: