Queen Tribute Show in Openluchttheater Nijverdal



Datum: 17-05-2018

7.43 uur - Het Openluchttheater Nijverdal is trots op het feit dat ze er is in geslaagd om één van de beste Queen Tribute bands uit Europa naar Nijverdal te halen: The Great Queen Rats. Deze tribute-band komt speciaal van uit Florence (Italië) over om op zaterdagavond 2 juni in het Openluchttheater te spelen.

Ze brengen een fantastische tribute-show met de grootste Queen hits, waarbij ze het origineel in zowel muziek als aankleding duizelingwekkend dicht benaderen. De show begint om 21.00 uur.



De grootse Queen-classics

The Great Queen Rats brengen een geweldige tribute-show met de grootse hits van Queen zoals: ‘We Will Rock You’, ‘We Are The Champions’ en natuurlijk ‘Bohemian Rapsody’. Daarnaast komen ook echte Queen-classics voorbij die bij het grote publiek ‘ietsje’ minder bekend zijn, maar toch echte klassiekers zijn. Denk hierbij aan songs zoals: ‘Radio Ga Ga’, ‘Under Pressure’ en ‘A Kind of Magic’.


Look & sound van Queen

Een live-show van The Great Queen Rats is een aparte ervaring, dat het publiek gewoon echt moet ervaren. Alle details zijn op een fantastische manier in de show verwerkt: de kostuums, het podium, de originele tune en the look en sound van Queen en Freddie Mercury zelf.



Popquiz voorafgaand aan de show

Voorafgaand aan de show is er de mogelijkheid om mee te doen met een popquiz onder leiding van quizmaster Herman Beltman. De quiz start om 20.00 uur en opgave hiervoor is verplicht. Opgave kan via openluchttheater@zinin.com.



Kaarten reserveren

Kaarten voor deze voorstelling zijn te verkrijgen via www.zinin.com, telefonisch via (0548) 624489, aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal of op de avond van de voorstelling zelf aan de kassa van het Openluchttheater Nijverdal.


 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Geronimo schreef op 17-05-2018

Have you found a new toy to replace me, Can you face me, But know you can kiss my ass goodbye.

William S. Burroughs schreef op 17-05-2018

"I always knew I was a star, and now the rest of the world seems to agree with me." Freddie Mercury

Geronimo schreef op 17-05-2018

@WSB, "I won't be a rockstar, i will be a legend",

Uw reactie

Naam:
Bericht: