SVVN reist af naar Enschede

Datum: 17-05-2018

7.35 uur - Afgelopen zaterdag verloor SVVN op eigen terrein de derby tegen DES. Hoewel er bij deze wedstrijd alleen de eer en een paar plaatsen hoger of lager op ranglijst te winnen of verliezen viel is dit toch wel een wedstrijd die je graag wilt winnen. Helaas zat dat er deze middag niet in.

 
Dankzij deze nederlaag zakte SVVN naar de zevende plaats. Er zijn nog twee wedstrijden te spelen en ook die gaan voor SVVN om des keizers baard. SVVN kan deze competitie nog eindigen als vierde, maar het kan ook nog als negende eindigen.
 
Zaterdag gaat SVVN in Enschede op bezoek bij Achilles E. Bij de gastheren staat er wat meer op het spel. Afgelopen zaterdag ging het zelf met 8-1 onderuit bij Quick’20. Concurrent RKSV wist te winnen bij ASV’57. Als ook VV Drienerlo won thuis van VV Kloosterhaar dan zou dit degradatie betekenen voor Achilles. Zo ver kwam het nog niet. Bij een 1-0 voorsprong voor VV Drienerlo werd de wedstrijd gestaakt door een beenbreuk bij een speler van de thuisclub. Deze wedstrijd wordt pas volgende week uitgespeeld.
 
Tot dan is Achilles dus nog niet officieel gedegradeerd en zal het willen vasthouden aan de laatste strohalm. Maar om deze niet los te hoeven laten zal het zelf wel de resterende wedstrijden moeten winnen. En dat winnen dat gaat de promovendus niet zo goed af. Het gehele seizoen werd er slechts eenmaal gewonnen. Een kleine maand geleden won Achilles op eigen veld van VV Mariënberg met 2-0. Daarnaast wist Achilles ook nog een handvol wedstrijden gelijk te spelen. De resterende 18 wedstrijden gingen verloren. Zoals eind 2017 in Nijverdal. In een weinig verheffende wedstrijd wist SVVN relatief eenvoudig met 3-0 te winnen. Meest opzienbarend moment in deze wedstrijd was nog wel de rode kaart van Frank Bolink. Ook met een man minder veranderde het spelbeeld niet.
 
Maar een kat in het nauw maakt rare sprongen en SVVN kan zich niet veroorloven om de tegenstander te onderschatten. SVVN zal er dus alles aan moeten doen om de punten mee te nemen naar Nijverdal. De wedstrijd Achilles E. 1 tegen SVVN wordt gespeeld op het sportpark aan de Horstlindelaan in Enschede waar om 14:30 uur wordt afgetrapt. De scheidsrechter is de heer Maarten Holtus uit Arnhem.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: