Brandweervoertuig Nijverdal betrokken bij aanrijding

Datum: 15-05-2018

20.55 uur - Een haakarmvoertuig van brandweer Nijverdal is vanmiddag betrokken geweest bij een aanrijding op de A12 bij Arnhem.

De brandweerwagen werd door een personenauto aan de zijkant, net achter het voorwiel, geraakt. Er vielen gelukkig geen gewonden bij deze aanrijding. De schade is groot, de personenauto is total loss, de brandweerwagen is zwaar beschadigd. Beide wagens moesten worden afgesleept.

Het brandweervoertuig uit Nijverdal kwam terug uit Papendal waar een congres was bezocht.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Marcel Altena schreef op 16-05-2018

Denk dat het verstandiger is om in de toekomst een auto te huren en daarmee naar een dergelijk congres te gaan. Nu is een voertuig uit de roulatie die wellicht niet gemist kan worden.......

Herbert schreef op 16-05-2018

Vrijwel zeker had dit voertuig de speciale bosbrandcontainer bij zich.Dus voertuig is niet voor niets daar geweest. Verder zijn er links en rechts haakarmvoertuigen welke in kunnen vallen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: