Afscheid Thijs Heuvink en Roy Willemsen bij vv Hellendoorn

Datum: 14-05-2018

13.30 uur - Aanstaande zaterdag zal voorafgaand aan de wedstrijd v.v. Hellendoorn 1 - Kloosterhaar 1 afscheid genomen worden van Thijs Heuvink en Roy Willemsen. Thijs en Roy zijn jarenlang actief geweest als spelers van het eerste elftal van vv Hellendoorn en zijn van grote waarde geweest voor de vereniging.

 
 
Thijs Heuvink heeft vanwege blessureleed in de winterperiode het besluit moeten nemen om een punt te zetten achter zijn actieve carrière. Roy Willemsen is eind vorig seizoen zwaar geblesseerd geraakt. Op dat moment was het voor Roy niet het juiste moment om stil te staan bij een eventueel afscheid.
 
Aanstaande zaterdag zullen we Thijs en Roy in het zonnetje zetten om ze te bedanken voor alles wat ze voor onze vereniging hebben betekend. We zullen dit doen voorafgaand aan de wedstrijd v.v. Hellendoorn 1 - Kloosterhaar 1.
 
LET OP: De wedstrijd begint om 14.30 uur.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: