Workshops Ritmische Gym succesvol!

Datum: 10-05-2018

9.33 uur - Gymsportvereniging Fysion heeft in samenwerking met Columbus Junior Kinderopvang workshops Ritmische Gym georganiseerd in de meivakantie.

 
Op twee verschillende dagen konden kinderen van verschillende leeftijden van de BSO van Columbus Junior Kinderopvang kennismaken met de mooie sport met bal, lint, hoepel, touw en knotsen. Ook leden van Fysion en andere belangstellenden konden deelnemen. In totaal hebben ruim 80 kinderen hieraan deelgenomen.
 
Na een warmingup en spieroefeningen werd er gedanst en geoefend met materiaal. Er was uiteraard ook nog tijd voor een spelletje met één van de materialen. Heb je deze workshops gemist en wil je ook graag eens Ritmische Gym proberen, kijk dan op https://fysion-nijverdal.nl/les-aanbod/ritmische-gymnastiek voor de lessen. 
 
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: