Kraantje Pappie laatste naam Dauwpop

Datum: 09-05-2018

13.02 uur - Met de toevoeging van Kraantje Pappie is de line-up voor Dauwpop 2018 rond. Naast Kraantje Pappie staan onder andere ook Kensington, Triggerfinger, Jett Rebel, Lil Kleine en My Baby op het festival in Hellendoorn. Naast de aankondiging van Kraantje Pappie maakt de organisatie ook bekend dat 90% van de kaarten is verkocht en dat het tijdschema online staat.

Kraantje Pappie is een van de populairste en meest succesvolle rappers die Nederland heeft voortgebracht. Zijn driedelige albumreeks Crane verschaft naast eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’. Kraantje Pappie transformeert glansrijk elk feest – van festival tot bierschuur – in een kolkende zee van drank, zweet en extase.
 
Met nog tweeënhalve week te gaan is inmiddels 90% van de kaarten verkocht. Daarnaast zijn er nog enkele CJP tickets beschikbaar voor de jeugd. Het tijdschema is zowel te bekijken op de website van Dauwpop als in de app, welke is te downloaden via de appstore.
 
Op 26 mei zie je: Kensington, The Hives, Jett Rebel, Triggerfinger, Lil Kleine, HAEVN, My Baby, Kraantje Pappie, Paul Elstak, Big2, Tusky, Bökkers, Johan, Jebroer, Graveyard, CUT_, The Galaxy, Death Alley, Jacin Trill, Claw Boys Claw,  Yungblud, The Hillbilly Moonshiners, Pert Near Sandstone, Oblivians, ALLIGATOR, Afterpartees, Mattiel, Lady Bee, Bizzey, Pyrodox, Daisy, Snareskin, Nana Adjoa, Puinhoop Kollektiv, Volcano Boys, Candy Says, Redbeard & de Raaf, De Rooie Jager, Mr. Rockafeller, Aizy en Thijs Boontjes Dans- en Showorkest.
 
Tickets
Regulier €55,80 incl. 90% VERKOCHT
CJP €48,11 incl. LAATSTE KAARTEN
Kinderen UITVERKOCHT
Parkeren €9,86
Camping €17,88
prijzen zijn inclusief servicekosten.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 11-05-2018

En toch vind ik het jammer van Tuinslang Mammie. Prettige dag.

D.J. schreef op 12-05-2018

De line up in onderstaande link spreekt mij meer aan, zal de leeftijd zijn denk ik. http://www.hollandinternationalbluesfestival.com/

William S. Burroughs schreef op 12-05-2018

Aan D.J. Dan is er niks mis met uw leeftijd. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: