Goede scores voor leden PSV Hertruiters

Datum: 07-05-2018

7.45 uur - Ook afgelopen week en weekend waren er verschillende wedstrijden in de  regio waar leden van PSV Hertruiters weer aan deelnamen. Met het mooie weer hadden ruiters en paarden er zin in en er werden heel wat lintjes en prijzen in de wacht gesleept:

 
Zo ging Milan Elshof met zijn paard Iris naar Dutch Topsport Dressage Exloo. Hij startte in de klasse B en mocht plaats nemen op het hoogste treetje van het erepodium. Hij won met 206 punten.
 
Maggy Roelofs presteerde goed bij de dressuurwedstrijd bij de Reggehoeve in Hellendoorn. Zij behaalde een eerste en een tweede prijs met 201,5 en 189 punten. Ook Charena Zandbergen deed hier mee met haar pony Kandale The Twins. Zij reed in de klasse M1 twee keer naar de eerste prijs met 203,5 en 197 punten.
 
Ook Jip Ottes reed hier een mooie proef in de klasse B. Met haar pony River pakte ook zij een eerste prijs met 200 punten. Berber Nijland ging zelfs twee keer naar een bixiewedstrijd met haar beide pony’s Sunny Boy en Chiodi. En dat ging heel erg goed. In Hengelo (GLD) behaalde ze met beide pony’s twee keer de eerste prijs en in Markelo werd ze ook met beide pony’s eerste.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: