SVVN ontvangt Marienberg

Datum: 03-05-2018

06:59 uur - Afgelopen zaterdag speelde het eerste elftal van SVVN de minste thuiswedstrijd van het seizoen 2017-18. Als eerste in een reeks van drie thuiswedstrijden kwam Wilhelminaschool naar Nijverdal en deze wedstrijd eindigde in een fiasco voor de Volharding. Maar liefst acht keer mocht SVVN aftrappen deze middag en de 2-7 nederlaag was niet eens geflatteerd.

 Het was niet voor het eerst dit seizoen dat SVVN op een ruime nederlaag werd getrakteerd. Bij de vorige twee keren werd de wedstrijd daarop beide keren gewonnen. Laten we ons daar aan vasthouden. Voor SVVN staat in het resterende programma alleen in het teken van de eer en een zo hoog mogelijke positie in de eindrangschikking.

Voor de middelste thuiswedstrijd komt VV Mariënberg afgedaald naar Nijverdal. Voor de gasten staat exact hetzelfde op het spel als SVVN. Mariënberg heeft dan ook hetzelfde aantal punten en staat op basis van een (veel) beter doelsaldo één stek hoger op de ranglijst dan SVVN. Afgelopen zaterdag werd koploper Oranje Nassau nog op een gelijkspel gehouden terwijl de wedstrijd er voor nummer laatst Achilles E. zijn eerste overwinning van dit seizoen boekte tegen Mariënberg. Wisselvalligheid troef dus. Ook wat dat aan gaat kunnen beide ploegen elkaar de handen schudden.

Tijdens de seizoensouverture troffen beide teams elkaar in Beerzerveld. Gezien de resultaten van het seizoen er voor begon SVVN als underdog maar kwam bijzonder verrassend voor de dag. Lange tijd lijkt SVVN de verdiende overwinning over de streep te trekken, maar vlak voor het eindsignaal ziet helaas de scheidsrechter een overtreding over het hoofd waardoor de thuisclub alsnog gelijk kan maken. Vorig seizoen lagen de verhoudingen nog iets anders en won VV Mariënberg op het veld van SVVN met 2-3.

Aanstaande zaterdag begint de wedstrijd tussen SVVN en VV Mariënberg om 14:30 uur. De KNVB heeft de heer Gert Maneschijn aangesteld als leidsman bij deze wedstrijd. Pupil van de week luistert naar Sven Mengerink. Sven is 8 jaar oud en hij voetbalt in SVVN JO9-2.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: