Geslaagd ponykamp en knappe prestaties PSV Hertruiters

Datum: 02-05-2018

11.50 uur - De meeste ponyleden van PSV Hertruiters genoten afgelopen weekend van een supergezellig ponykamp. Hoogtepunten waren onder andere een puzzelrit, zwemmen, vossenjacht, spooktocht, cavaletti-les en een professionele fotoshoot.

 
 
Maandag mocht de hele groep op bezoek bij topdressuur amazone Adelinde Cornelissen. Zij kregen een rondleiding door de stallen, konden zich vergapen aan de prijzenkast en ze kregen een handtekening. Adelinde gaf nog een clinic en haar grooms lieten zien hoe je een paard mooi kunt invlechten en bandageren. Tot slot van deze superleuke dag werd er een groepsfoto gemaakt.
 
Er was deze dagen ook dressuur bij Hippisch Geesteren en daar leverden enkele leden mooie prestaties. In de klasse B kwam Milan Elshof aan de start met zijn paard Iris. Hij liet twee hele mooie proeven zien en werd eerste met maar liefst 220,5 punten en tweede met 202,5 punten.
 
In de klasse Z1 was Frank Hosmar met Guetta in de tweede proef superieur. Hij won met 234,5 punten. Milou Ekkel werd hier met haar paard Uvonia knap tweede met 224,5 punten. Frank behaalde in de eerste proef een derde prijs met 220 punten. Met zijn paard Hernandez de Baian was hij goed op dreef in de klasse L2.  Hij won met 220 punten de eerste proef. De tweede proef behaalde hij een derde prijs met 216 punten.
 
Berber Nijland ging met haar pony’s Chiodi en Sunnyboy naar de bixie in Wierden. Beide pony’s hadden er zin in en vielen in de prijzen. Met Sunnyboy behaalde Berber een eerste prijs en met Chiodi mocht ze de derde prijs ophalen.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: