Openluchttheater trapt af met Doktersbos Rock

Datum: 23-04-2018

14.33 uur - Het is eindelijk weer zover: het Openluchttheater Nijverdal opent haar deuren weer voor een heerlijk zomerseizoen vol muziek, theater, film en toneel onder de blote sterrenhemel. Op zaterdag 12 mei wordt het spits afgebeten door drie lokale rockbands tijdens het inmiddels legendarische Doktersbos Rock. Amnesia, Sad Bizniz en Powderfinger halen het Openluchttheater uit haar winterslaap en kondigen luid de komende zomer aan.

 
Amnesia

Amnesia is een spontane liveband waar spontaniteit, humor en improvisatie hoog in het vaandel staat. In 2008 deed de band mee aan ‘The Clash of the Coverbands’ en bereikte de derde plaats. Een greep uit het repertoire: Anouk, Bryan Adams, Golden Earring, Heart, Pink en Kate Perry.


 
 
Sad Bizniz

Sad Bizniz speelde in het verleden op festivals en was een graag geziene gast in menig café. Een band die  muziek recht uit het hart speelt. Voor Doktersbos Rock hebben ze hun instrumenten weer even uit de mottenballen gehaald en maandenlang weer gerepeteerd. Hun repertoire: The Beatles, The Rolling Stones, Deep Purple, Herman Brood, Eric Clapton, De Dijk, David Bowie. Teveel om op te noemen!
 
 


Powderfinger

Ontstaan uit de liefde voor de muziek van Neil Young. En dat is te horen! Ze spelen de nummers in de sfeer van de meester, maar wel op een eigen manier. Een hommage aan het gehele oeuvre van Neil Young. Dus naast solowerk komen ook de songs uit zijn Buffalo Springfield en Crosby, Stills, Nash & Young periode voorbij.
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: