Eurol Oil Kaartleeswedstrijd Auto Sport Vereniging Hellendoorn

Datum: 21-04-2018

8.50 uur - Op dinsdagavond 1 mei organiseert de ASVH weer een kaartleeswedstrijd, voor de auto- en kaartlees- liefhebbers. Dit keer de Eurol Oil-rit, gesponsord weer door de olieproducent uit Nijverdal.

 
 
 
De rit wordt gereden in de A, B en C-klasse. De rit in de maand mei zal een ingetekende lijn zijn. Bij dit systeem moet een op de kaart getekende lijn gevolgd worden. Deze lijn wordt echter onderbroken door blokkades die vermeden moeten worden. Voor het volledige reglement voor deze rit kunt u terecht op onze website: www.asvh.nl Voor de nieuwkomers zijn er uiteraard altijd mensen die een en ander kunnen uitleggen voor de start van de rit.
 
Om deel te kunnen nemen is geen speciale auto noodzakelijk, alleen verlichting in de auto een vergrootglas, een pen en een liniaaltje is al voldoende. De rit wordt gereden in de omgeving van Hellendoorn.
 
Deelname staat ook dit keer weer open voor iedereen. De kosten bedragen slechts 5 euro per equipe. Voor de mensen die dit altijd al eens willen proberen is er een korte uitleg en reglement beschikbaar bij de starttafel. De Meimaand is een goede maand om kennis te maken met de kaartleessport want een groot deel van de rit wordt nog bij daglicht verreden. En dat is voor de nieuwkomers wel prettig.
 
Inschrijven is mogelijk vanaf 19.30 uur op de start en finish locatie restaurant "Noabers" aan de Dorpstraat in Hellendoorn. Vanaf 20.00 uur wordt er dan gestart, waarna de eerste auto's om ca 21.30 uur terug worden verwacht.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: