Wonderstruck: een bijzondere film in de ZINema filmhuisserie

Datum: 20-04-2018

21.46 uur - Dat ZINema om de twee weken een bijzondere filmhuisfilm in haar bioscoop vertoont is voor de vaste bezoekers inmiddels geen verrassing meer. Met de film Wonderstruck, die voor dinsdag 24 april op de planning staat, zal ZINema deze vaste bezoekers, maar ook nieuwe verbaasd doen staan. Een adembenemende film, die de kijker meeneemt naar twee parallelle werelden, die op mysterieuze wijze met elkaar verbonden worden.  

 
 
Virtuoos

Op virtuoze wijze heeft regisseur en scenarioschrijver Tod Haynes zijn meest ambitieuze film gemaakt. In deze familie film volgt hij twee kinderen, die allebei weglopen naar New York, waarbij hij de beide verhalen parallel aan elkaar laat lopen. Beide kinderen, Ben en Rose, zijn doof en leven ieder in een ander tijdperk. Rose reist in de twintiger jaren af, Ben gaat vijftig jaar later op pad. Beiden zoeken hun vader in de metropool en op mysterieuze wijze komen beide verhalen bij elkaar. 

 
Huzarenstukje

Met ‘Wonderstruck’ heeft Haynes een huzarenstukje geleverd. De nadruk ligt dan ook op schoonheid, perfecte kostuums en decors en zelfs de perfect passende soundtrack met David Bowies ‘Space Odity’ is een ode aan de veerkracht van de kinderen. ‘Elke scène dompelt de kijker weer onder in een nieuwe, prachtige vormgegeven werkelijkheid’, aldus een recensie. Een absolute ‘must’ om deze film te gaan zien. 


 
Kaarten reserveren
Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: