Nieuwe eigenaren Sepawand – Nijverdal

Datum: 20-04-2018

21.18 uur - De Sepagroep met het in Nijverdal gevestigde Sepawand en in Berkel en Rodenrijs gevestigde Wandenservice, is deze week voor 100% overgenomen. De nieuwe aandeelhouders zijn de eigenaren van de Hemink Groep uit Holten/Amersfoort en Fred Mak die tevens de dagelijkse leiding van de Sepagroep en haar werkmaatschappijen op zich zal gaan nemen.

 
 
De eigenaren van de Hemink Groep zien veel synergie mogelijkheden met de bedrijven in de Sepagroep. Het van oudsher bekende Hemink schildersbedrijf heeft zich ontwikkeld tot een 100% vastgoedpartner. Naast het verduurzamen van woningen worden er steeds vaker projecten in de utiliteitsbouw uitgevoerd waarbij de systeemwanden en plafonds van Sepawand en Wandenservice een mooie aanvulling zijn.
 
De nieuwe directeur, Fred Mak, die zijn carrière ooit in 1986 als trainee bij Sepawand begon, heeft zijn sporen verdiend in de gevelbouw en was jarenlang directeur van Solarlux Nederland. Met zijn ruime ervaring in de bouw, op zowel commercieel als technisch gebied, zal hij met hulp van de andere aandeelhouders nieuwe impulsen aan het bijna 50-jarige Sepawand gaan geven.
 
De Sepagroep was in het bezit van Ronald Eikenaar maar door persoonlijke omstandigheden de laatste jaren niet meer in staat om zelf leiding aan de bedrijven te geven. De heer Eikenaar is blij met de nieuwe aandeelhouders en heeft alle vertrouwen in een succesvolle continuering van het bedrijf en behoud van de werkgelegenheid.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: