Inloopspreekuur solliciteren en cursus Android van start bij ZINiN Bibliotheek

Datum: 18-04-2018

19.18 uur - 
Solliciteren kan voor sommige mensen behoorlijk lastig zijn. Waar moet je op letten, wat moet je wel en wat moet je persé niet doen. De ZINiN Bibliotheek biedt uitkomst door met een nieuw inloopspreekuur ‘solliciteren’ te starten. 


 
 
Inloopspreekuur solliciteren

Vragen over het samenstellen van een sollicitatiebrief, het curriculum vitae, het invullen van je LinkedIn profiel. Hoe ga je een sollicitatiegesprek aan? Het komt allemaal aan de orde tijdens het nieuwe inloopspreekuur solliciteren, dat in samenwerking wordt gehouden met Sheena Kozijn van carrièrezaken.com. 
Dit nieuwe inloopspreekuur start op donderdag 19 april in Hellendoorn en wordt elke eerste donderdag van de maand in de bibliotheek Nijverdal gehouden, op de derde donderdag van de maand in kunt u in de de bibliotheek in Hellendoorn terecht. 
 
Android cursus voor tablet
Alice Zandbergen helpt u in zes lessen kundig voort om uw tablet zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Haar uitgangspunt is dat iedereen met een tablet of computer kan leren omgaan: ‘Je bent nooit te oud om te leren’. De belangrijkste onderdelen van een tablet komen aan de orde, maar ook de instellingen, het updaten en het aansluiten op de computer. Apps, foto’s video, muziek streamen, Facebook en Skype, geen onderwerp blijft onbesproken tijdens deze cursus. Deelname kost 55 euro, inclusief boek. Leden van de ZINiN Bibliotheek krijgen 10 euro korting. De data waarop de cursus wordt gehouden zijn: 1, 8, 15, 22, 29 mei en 5 juni 2018. 
 
Openingstijden feestdagen

Tijdens Koningsdag op 27 april zijn alle vestigingen van de ZINiN bibliotheken gesloten. Op 5 mei zijn de bibliotheken in Nijverdal en Hellendoorn normaal geopend. Op Hemelvaardag zijn alle vestigingen van de ZINiN bibliotheken gesloten. 

Meer info op de website
Voor openingstijden en andere informatie kunt u kijken op www.zinin.com, door klikken naar de bibliotheek. 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: