VluchtelingenWerk bestaat 30 jaar!

Datum: 18-04-2018

17:19 uur - In het kader van het 30-jarig jubileum van VluchtelingenWerk wordt op zaterdag 21 april een inloopmiddag georganiseerd. Het doel van deze middag is om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het werk van deze organisatie, die niet meer weg te denken is uit de gemeente Hellendoorn.

 

 

Vrijwilligers, cliënten en mensen die VluchtelingenWerk een warm hart toedragen kunnen van 15.00 tot 17.00 uur in de Bendien Smitshof terecht. De vrijwilligers presenteren Hollandse hapjes en bieden deze aan de aanwezige statushouders aan. Er liggen fotoboeken om het rijke verleden van VluchtelingenWerk in te zien. Iedereen is welkom om een drankje te drinken of een hapje te nuttigen. Ook kinderen zijn van harte welkom. Er zijn spelletjes aanwezig en er is een mogelijkheid tot het schminken. Medewerkers van VluchtelingenWerk staan klaar om informatie te geven. Meer informatie via 0548-638794.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: