De Zweef tegen koploper

Datum: 17-04-2018

8.19 uur - Longa’30 doet nog steeds heel goed mee voor het kampioenschap in de Eerste klasse E. De ploeg staat met 44 punten uit 21 wedstrijden trots bovenaan. Wisselt daar overigens af en toe stuivertje met nieuwkomer RKZVC uit Zieuwent. In de uitwedstrijd in Lichtenvoorde deed De Zweef het in de eerste helft heel goed en sloot die af met een 0-1 voorsprong.

Na rust waren de rollen omgedraaid en won Longa uiteindelijk met 2-1. De ploeg is niet onverslaanbaar. Getuige ook het gelijkspel tegen Tubantia en het verlies tegen Stevo.

Zondag 22 april, 14.00 uur. Sportpark Gagelman. Vooraf en na afloop vieren we Aveleijn-feest met om 16.00 uur een optreden van DJ Michael. Team van de week op deze speciale dag is JO11-6.