Voorverkoop kaarten DI-RECT tijdens Bruisend Nijverdal van start!

Datum: 13-04-2018

14.31 uur - DI-RECT is helemaal terug! Een jaar geleden verkochten ze nog hun gehele clubtour uit. De Fired Up EP Tour was ook helemaal uitverkocht. En of de carrière van DI-RECT niet al genoeg hoogtepunten kende, hebben ze daar ook nog een eigen AFAS Live show aan toe kunnen voegen. DI-RECT behoort al jaren tot de eredivisie van de Nederlandse rock. En in 2018 komt de band naar Nijverdal voor een optreden tijdens Bruisend Nijverdal!

 
 
De organisatie van Bruisend Nijverdal is supertrots dat zij deze Haagse band hebben weten te strikken. Dat wordt gegarandeerd een spetterende avond. Op 20 april om 12.00 uur gaat de voorverkoop van de supervoordelige early bird tickets van start. DI-RECT is in topvorm, dus het concert op donderdag 6 september bij Bruisend Nijverdal mag je absoluut niet missen. 
De organisatie van het Nijverdalse dorpsfeest is voor de kaartverkoop een samenwerking aangegaan met het lokale ZINiN Theater.
Kaarten zijn online verkrijgbaar via: www.bruisendnijverdal.com of bij de Tourist Info/VVV in Nijverdal. Kaarten kunnen daar gekocht worden tijdens de openingstijden: Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 11-17 uur en dinsdag en donderdag van 11-20 uur.
 
Kun jij de nummers ‘Times Are Changing’, ‘This Is Who We Are’, ‘Crazy Madonna’ en ‘Ricochet’ helemaal meezingen? Wees er dan snel bij. Op = Op.  
 
Zaal open: 19.30 zaal open
Start concert: 21.00 uur.
 
Early Bird tickets: € 15,- (+ € 1,- reserveringskosten)
Voorverkoop € 17,50 (+ € 1,- reserveringskosten)
Kassa (indien nog niet uitverkocht): € 20,-.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: