Hellendoorn Open Air organiseert social media avond

Datum: 12-04-2018

13.13 uur - Op woensdag 25 april organiseert stichting Hellendoorn Open Air in samenwerking met internet reclamebureau Moddit een social media avond voor bedrijven in de regio. Bedrijven die deelnemen aan deze avond, leren alles over social media en dragen bij aan het realiseren van festival Hellendoorn Open Air. 

 
 
 
 
Deelname aan de social media avond
Bedrijven die deelnemen aan de social media avond, worden automatisch 'Vriend van Hellendoorn Open Air'. Deelname aan de avond kost €100,-. Het volledige bedrag gaat naar Stichting Hellendoorn Open Air. 'Wij zijn blij dat bedrijven via deze vernieuwende manier van sponsoring, die mogelijk wordt gemaakt door Moddit, kunnen bijdragen aan het realiseren van festival Hellendoorn Open Air op 6 en 7 juli 2018. Natuurlijk krijgen de deelnemende bedrijven er ook iets voor terug. Tijdens het festival worden de logo's van Vrienden van Hellendoorn Open Air namelijk op groot scherm getoond. Daarnaast worden de logo's zichtbaar op de website www.hellendoornopenair.nl geplaatst', aldus Eduard Piguillet, organisator van Hellendoorn Open Air.
 
Zakelijk inzetten van social media
Tijdens de social media avond vertelt internet reclamebureau Moddit uit Nijverdal alles over de kansen die social media bedrijven kan bieden. Mede-eigenaar Simon Hogenkamp vertelt: 'Wij wilden graag bijdragen aan het realiseren van het evenement, maar dan wel op een manier die bij ons past. Via de social media avond kunnen we bedrijven verder helpen op online gebied, door ze uit te leggen hoe ze social media effectief in kunnen zetten.'
 
Gratis quickscan
Naast de social media training, ontvangen deelnemende bedrijven een gratis quickscan van hun website. Moddit controleert de websites en geeft tips waar nog verbetering te behalen valt. Hierbij wordt er gekeken naar technische aspecten, design en de kwaliteit van de content.
 
Festival Hellendoorn Open Air
Op 7 en 8 juli 2018 staat park De Geuren in Hellendoorn volledig in het teken van festival Hellendoorn Open Air. Met onderdelen zoals een Haagse Dorps Bingo, een live band en een Pubquiz belooft het festival ook in 2018 weer een geslaagde editie te worden. Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen.
 
Meer informatie
Wilt u meer informatie over de social media avond, wilt u zich aanmelden of wilt u meer weten over het zakelijk inzetten van social media? Ga dan naar http://www.hellendoornopenair.nl/socialmediaavond/ of naar www.moddit.nl
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: