FarmFood gaat nieuwbouwen op bedrijventerrein 't lochter

Datum: 12-04-2018

13.06 uur - FarmFood, specialist in hondenvoeding gaat zijn activiteiten concentreren op bedrijvenpark ’t Lochter. De onderneming gaat nieuwbouwen op een perceel van 1.6 ha aan de Baruch de Spinozastraat op het nieuwe gedeelte van het bedrijvenpark.Het bedrijf van de familie De Weerd produceert natuurlijke hondenvoedingen doet dat gedeeltelijk met mensen met een arbeidsbeperking.

Afhankelijk van de werkvoorraad zijn op drie locaties op dit moment tussen de 15 en 20 mensen vanuit Soweco bij FarmFood actief. De kans dat dit aantal in de nieuwe vestiging gaat stijgen, is heel reëel. De afgelopen periode maakte FarmFood een stevige groei door en de verwachting is dat die groei de komende jaren zal doorzetten. Nog niet de totale oppervlakte van het terrein wordt direct al bebouwd, maar er is voorzien in een gestage groei waarvoor op het nieuwe terrein voldoende ruimte is.
 
De bewuste keuze om als reguliere commerciële onderneming te werken met mensen met een arbeidsbeperking – Gerrit de Weerd omschrijft zijn mensen als ‘onze jongens en meisjes’ – maakt FarmFood tot een bijzondere onderneming. Wethouder Thomas Walder: “Het bedrijf past dan ook prima op ‘t Lochter waar tussen de natuurgebieden van het Reggedal en het Wierdense Veld breed wordt ingezet op duurzaam ondernemen. En die duurzaamheid concentreert zich bij FarmFood, naasrt duurzaam bouwen, met name op arbeidsomstandigheden en –voorzieningen die worden toegesneden op de mogelijkheden van de mensen.”
 
Voor meer info over Farmfood klik op onderstaande foto.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Harry Oelen schreef op 12-04-2018

Nemaco wenst jullie een hele mooie toekomst.

andre schreef op 13-04-2018

ik wens jullie heel veel groei en mooie jaren straks in het mooie nieuwe gebouw

Jos schreef op 14-04-2018

Het CDA, de ChristenUnie, D66 en GroenLinks gaan met elkaar onderhandelen om tot coalitievorming te komen in de gemeente Hellendoorn. Opmerkelijk is dat de grootste partij, Lokaal Hellendoorn (8 zetels), en de grootste winnaar, de VVD (van 1 naar 3), geen onderdeel uitmaken van de beoogde coalitie. Uit gesprekken die de verkenner heeft gevoerd bleek dat de combinatie CDA, ChristenUnie, D66 en GroenLinks, de voorkeur heeft van deze vier partijen. Zij zeggen inhoudelijk genoeg op één lijn te zitten en vertrouwen te hebben in elkaar waardoor zij een 'stabiel en slagvaardig' gemeentebestuur kunnen vormen.

K-e schreef op 14-04-2018

JOS???????

Wat ben ik toch een tut! schreef op 14-04-2018

Jos is aan het fröbelen, knippen en plakken.

Jos schreef op 14-04-2018

ach doe jij altijd en ik 1x ouwe zeur!!

Han schreef op 14-04-2018

Jos heeft Ctrl-C en Ctrl-V ontdekt.

Uw reactie

Naam:
Bericht: