SVVN ontvangt Quick’20

Datum: 12-04-2018

7.37 uur - Het schitterende weer was het enige positieve van afgelopen zaterdag. Uit in Aadorp bij ASV’57 ging zo ongeveer alles verkeerd, wat er maar verkeerd kon gaan. Het was een collectief falen waar niemand zich aan kon onttrekken. De afgetekende 8-2 nederlaag tegen een ploeg die toch niet zo hoog op de ranglijst stond was niet eens geflatteerd. Snel vergeten dus maar. SVVN tuimelde door deze uitslag uit het linkerrijtje en staat nu achtste.

 
Er zijn voor SVVN 1 nog zeven wedstrijden te spelen dit seizoen. Maar liefst vijf daarvan speelt SVVN op het eigen Sportpark Groot Lochter. De eerste hiervan is aanstaande zaterdag wanneer SVVN Quick’20 ontvangt. Quick’20 ging zaterdag op eigen veld in de topper tegen Oranje Nassau met 0-3 onderuit. Hierdoor groeide het gat tussen beide teams naar vijf punten waarbij ON ook nog een wedstrijd tegoed heeft. Hierdoor lijken de kampioen-kansen van de Oldenzalers wel verkeken. Toch zal Quick’20 vol gas geven omdat ook deelname aan de nacompetitie nog niet 100% zeker is.
 
Afgelopen januari troffen beide ploegen elkaar in Oldenzaal in de eerste wedstrijd na de winterstop. Quick’20 toonde zich in deze wedstrijd een keurig voetballende ploeg en was heer en meester in deze wedstrijd. Uiteindelijk werd de uitslag 5-2 voor Quick’20. Het was voor SVVN een einde van een lange reeks waarin het ongeslagen bleef.
 
Zaterdag begint de wedstrijd SVVN 1 tegen Quick’20 1 om 14:30 uur. Leidsman bij deze wedstrijd is de heer Markus Oehl uit Zutphen. Pupil van de week is Noa Konijnenbelt. Noa is negen jaar oud en zij speelt in SVVN JO9-1.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: