Open District Noord-Oost Poomsae Kampioenschap 2018

Datum: 09-04-2018

10:01 uur - Op zondag 8 april was er het jaarlijks terugkerende Open District Noord-Oost Poomsae Kampioenschap 2018, welke in Nijverdal werden gehouden.

 

Namens Taekwondo Oude Luttikhuis deden de volgende deelnemers mee.

TJ David Richards Individueel - 9 - 11 jaar Vrouwelijk B-Klasse Almelo

Defne Kuckuk Individueel - 9 - 11 jaar Vrouwelijk C-Klasse Hengelo

Rom Langerak Individueel - 51 - 60 jaar Mannelijk A-Klasse Hengelo

Lourens Bonthuis Individueel - 61 - 65 jaar Mannelijk A-Klasse Wierden

’s Morgens werd er begonnen met de dames. Voor Defne was het haar eerste stijltoernooi en daar deed ze het goed. In een poule van maar liefst 14 deelneemsters is ze helaas niet in de prijzen gevallen, maar desalniettemin heeft ze wel een mooie medaille gewonnen.

Waar TJ vorig jaar nog een tweede plaats opeiste, heeft ze dit jaar de hoogste podiumplaats weten te bereiken en dus als eerste geëindigd, wat een prachtig resultaat is.

’s Middags waren de heren. Rom had wat last van de zenuwen, maar ondanks dat heeft hij, in zijn poule van 4 deelnemers, de eerste plaatst weten te bemachtigen welke zeer verdiend was.

Lourens werd omgepould naar de 66+ Poule, omdat hij de enig ingeschrevene was. Sinds lange tijd was dit weer eens een toernooi voor Lourens. Hij had zeer ervaren tegenstanders in zijn poule zitten en ging met de derde plaats naar huis.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: