Geld uit de pinautomaat

Datum: 06-04-2018

20:08 uur - Afgelopen dinsdagavond heeft een 62-jarige vrouw geld gepind. Ze deed dit bij een pinautomaat in de hal van een supermarkt aan de Smidsweg in Nijverdal. Korte tijd later ontdekte zij bij de kassa, dat ze vergeten was het geld mee te nemen. Ze is naar de servicebalie gegaan en heeft dit gemeld. Er had zich echter niemand gemeld, die dit geldbedrag had aangetroffen in de pinautomaat. 

 

De eigenaar van de supermarkt heeft de beelden vervolgens teruggekeken vanaf het moment, dat de vrouw gepind heeft. Op de beelden is te zien hoe een man en een vrouw, nadat ze bij de kassa hebben afgerekend, langs de pinautomaat komen. De vrouw merkt het geld op (want ze wijst) en de man pakt het geld uit de automaat. 

De 62-jarige vrouw heeft aangifte bij ons gedaan en wij zijn met het onderzoek bezig. 

Ben jij nou degene, die het geld uit de automaat heeft weggenomen, dan verzoeken we je zo snel mogelijk te melden op het politiebureau. Je voorkomt daarmee, dat wij verder stappen moeten ondernemen in onze zoektocht naar jou. Als je deze man bent, dan weet je ongetwijfeld waar we op doelen.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: