Hulzense Boys ontvangt Be Quick’28

Datum: 05-04-2018

14.39 uur - Aanstaande zaterdag speelt Hulzense Boys de belangrijke thuiswedstrijd tegen Be Quick’28. Sportpark Smidserve zal in de ochtend nog in het teken staan van een event voor vrijwilligerswerving, maar in de middag ontmoeten de nummers 5 en 6 van de tweede klasse H elkaar op het hoofdveld. Het verschil tussen beide ploegen is slechts een punt, in het voordeel van de ploeg uit Zwolle.

 
De ploegen speelden eerder tegen elkaar in de provinciehoofdstad, waarbij Be Quick’28 in een doelpuntrijk duel uiteindelijk met 5-3 aan het langste eind trok.
 
Be Quick’28 begon het seizoen uitstekend en stond nog een tijdje gedeeld bovenaan. Na het goede beginnen volgden er enkele mindere resultaten, waardoor de ploeg terugzakte naar de middenmoot. Inmiddels hebben de Zwollenaren de weg omhoog weer ingeslagen en na de winterstop werden er al 12 punten gepakt. De laatste twee duels werden bovendien winnend afgesloten, tegen respectievelijk Voorwaarts en WVF. Vorige week leek de derby tegen WVF in een gelijkspel te eindigen, maar ondanks het feit dat men met een man minder speelde werd er in de slotfase toch nog gewonnen met 1-2.
 
Hulzense Boys sloot haar competitiewedstrijd vorige week ook winnend af. In Dinxperlo werd een knappe 0-3 overwinning behaald. Daarmee kwam het puntentotaal op 29, waarvan er 15 na de winterstop zijn behaald. 
Laten we hopen dat Hulzense Boys zaterdag opnieuw 3 punten aan het totaal kan bijvoegen. Dat zal dus geen gemakkelijke opgave worden. De ploeg kan de steun van de supporters dus goed gebruiken. Aan de weersomstandigheden zal het waarschijnlijk niet liggen, de vooruitzichten zijn prachtig. De wedstrijd op Sportpark Smidserve begint om 14:30 en staat onder leiding van dhr. Klein Ganseij.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: