Sieraden gevonden

Datum: 29-03-2018

9.23 uur - Gisteren werden elders in het land twee personen aangehouden. Deze twee personen hadden geen vaste woon- of verblijfplaats, maar bleken te verblijven in een vakantiewoning in Hellendoorn.

 
 
De eigenaar van de vakantiewoning trof bij het opruimen van de woning een aantal opmerkelijke zaken, waaronder de sieraden van bijgaande foto. Deze sieraden zijn vermoedelijk van diefstal afkomstig en zijn door de politie ter waarheidsvinding in beslag genomen. De politie is op zoek naar de eigenaren van deze sieraden. want het is voor te stellen dat er sieraden bij zitten die voor de eigenaar grote (emotionele) waarde hebben. 
 
Herken je één of meerdere van de sieraden die op de foto staan, neem dan contact met de politie op. Je kunt hen een pb sturen via Facebook, maar je mag natuurlijk ook bellen op 0900-8844.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: